Diagnose

Dit ERP-projekt er lige begyndt og du ved ikke hvor du skal starte eller slutte. Her kan Procomit hjælpe dig med at bygge bro mellem dine medarbejdere og teknikken. Vi får klarlagt projektet og vurderet om det er holdbart.

Succesfulde projekter kræver en økonomisk ballast, som kan sikre den nødvendige implementering i virksomheden. Der findes en lang række fonde, men de færreste virksomheder har dog overblikket over disse fonde, ansøgningsproceduren og afrapporteringen. Procomit kan hjælpe dig og din virksomhed med at søge midler til at gennemføre Jeres projekter. Vi sidder klar til at rådgive Jer om hvilke muligheder der er, og hvis I ønsker det kan vi hjælpe både med ansøgningen og afrapporteringen efterfølgende.

Når økonomien er på plads kan Business Casen udarbejdes. Det er et redskab som visualiserer de muligheder og udfordringer, som en virksomhed eller et givent projekt står overfor. Igangsættes et projekt kan Business Casen være en guideline for hele projektet, og sikre at de behov og udfordringer som var grundlag for projektets igangsættelse, matcher det endelige resultat. Hos Procomit er Business Casen et essentielt værktøj, som altid danner grundlag for en eventuel optimering af virksomheden. Uvildigheden i Business Casen er essentiel, derfor har vi uvildige rådgivere til at løse opgaven, så du som kunde altid får en objektiv vurdering af din virksomhed.

Udefrakommende konsulenter har ofte et nytænkende og objektiv syn på virksomhedens styrker og svagheder, da de ikke på forhånd er påvirket af den interne virksomhedskultur. Vores rådgivere er eksperter i at se de muligheder som virksomhederne rummer. De kan komme med erfaring og forretningsforståelse, der ofte resulterer i nye forretningsmuligheder og arbejdsgange for den enkelte virksomhed.

Vi bygger bro mellem teknologi og mennesker

Procomits formål er at rådgive og tilbyde den bedste projektledelse til dig og din virksomheden gennem hele jeres IT-projekt. Vi har altid kunden i fokus, det vil sige, vi har dine briller på gennem hele projektet og rådgiver dig til de løsninger, der giver bedst mening i forhold til jeres virksomheds behov.

Luk menu

Bliv ringet op

UDFYLD DINE KONTAKTINFORMATIONER OG BLIV KONTAKTET I DAG.