Om Procomit

HVEM ER VI?

Vores certificerede konsulenter og projektledere står klar!

Procomit vil være din foretrukne projektleder, indenfor Dynamics NAV projekter til private virksomheder i hele Danmark. Vores projektledere har stor brancheerfaring og kompetencer til at være din sparringspartner gennem hele processen. Vi kan byde ind fra idéen opstår og til din nye Dynamics NAV løsning er fuldt integreret i din virksomhed. 

Vi rådgiver inden for alle aspekter af Dynamics NAV med fokusområder indenfor: 

  • Diagnose: Vi kortlægger muligheden for at optimere din virksomhed og blive endnu mere konkurrencedygtige. Vi kan via en af vores samarbejdspartnere lave en uvildig Business Case, hvor projektets forretningsbegrundelse bliver visualiseret og de faldgruber der måtte være.
  • Design: Vi designer løsningen med udgangspunkt i en detaljeret kravsspecifikation, der tilgodeser dine ønsker og behov. Løsningen designes endeligt i fællesskab med den valgte NAV-partner, inden vi forhandler kontrakten på plads og sikrer dig de bedste vilkår. 
  • Projektledelse: Vi sikrer at projektet kommer sikkert fra A til B, lige fra kontrakten underskrives og til løsningen er integreret i virksomhedens arbejdsgange. Vi står klar til at give dig det overblik du behøver, til dine medarbejdere, bestyrelse mm.
  • Optimering: Vi sørger for at du får det optimale ud af din Dynamics NAV også her i optimeringsfasen efter I er gået i drift.

Vores konsulenter og projektledere står klar til at rådgive dig, og tager gerne en uforpligtende samtale for at afdække om vi er det rette match for dig og din virksomhed.

Luk menu

Bliv ringet op

UDFYLD DINE KONTAKTINFORMATIONER OG BLIV KONTAKTET I DAG.