Optimering

Dit ERP-projekt er gået i drift, men det har ”kun” kostet dig dyrt. Du kan ikke se nogen forbedring i effektiviteten og digitaliseringen i hverdagen, dine medarbejdere er frustrerede. De er ved at give op over for det nye system. 

Her kan Procomit komme ind og hjælpe dig og din virksomhed med at få optimeret dit ERP-system, så det gavner dig og dine medarbejder i Jeres hverdag. Samtidigt får du den fortjeneste ud af ERP-projektet, som du havde en forventning om inden projektet startede. Optimeringsfasen er mindst lige så omfattende, som de to foregående faser (før design og projektledelse). Det er nok den absolut vigtigste fase, hvor gevinster skal realiseres.

Efter Procomit’s overbevisning skal et ERP-projekt have tjent sig selv ind efter 12 måneder, ellers har du som kunde ikke fået det optimale ud af projektet.

Vi bygger bro mellem teknologi og mennesker

Procomits formål er at rådgive og tilbyde den bedste projektledelse til dig og din virksomheden gennem hele jeres IT-projekt. Vi har altid kunden i fokus, det vil sige, vi har dine briller på gennem hele projektet og rådgiver dig til de løsninger, der giver bedst mening i forhold til jeres virksomheds behov.

Luk menu

Bliv ringet op

UDFYLD DINE KONTAKTINFORMATIONER OG BLIV KONTAKTET I DAG.