Projektledelse

Med Procomit som din projektleder, er du sikret en professionel og struktureret implementering af Jeres nye ERP-løsning. For Procomit er balancen mellem teknik og mennesker nøglen til succesfulde projekter – Vi bygger bro mellem teknologi og mennesker.

Projektledelse handler om at komme sikkert fra A til B, lige fra kontrakten med ERP-leverandøren underskrives og til løsningen er integreret i virksomhedens arbejdsgange. For Procomit er omdrejningspunktet at klæde den enkelte medarbejder på til at udnytte de muligheder, som ligger i en ERP-løsning. I implementeringsfasen står vi også for flowtesten, hvor vi sikrer at du og dine medarbejdere får det mest optimale system. Det optimerer Jeres hverdag og i sidste ende skaber værdi på bundlinjen. Med en projektledelse der fokuserer på at skabe synergieffekt mellem Jeres dygtige medarbejdere og en moderne ERP-løsning, skaber vi projekter hvor 2 + 2 = 5.

Procomit’s projektledelse bygger på anerkendte metoder såsom Microsoft Sure Step, PRINCE II, SCRUM og Agil projektledelse. Vi sammensætter den projektledelse, der passer til det enkelte projekt og personerne bag. Hos Procomit tror vi ikke på standardløsninger, men på at projektledelse skal tilpasses så den matcher den enkelte virksomhed og medarbejdernes udgangspunkt.

Vi bygger bro mellem teknologi og mennesker

Procomits formål er at rådgive og tilbyde den bedste projektledelse til dig og din virksomheden gennem hele jeres IT-projekt. Vi har altid kunden i fokus, det vil sige, vi har dine briller på gennem hele projektet og rådgiver dig til de løsninger, der giver bedst mening i forhold til jeres virksomheds behov.

Luk menu

Bliv ringet op

UDFYLD DINE KONTAKTINFORMATIONER OG BLIV KONTAKTET I DAG.