Værdigrundlag

Vision

Virksomhedernes foretrukne brobygger mellem teknologi og mennesker 

Vores vision er at gøre en markant forskel i markedet gennem nytænkning af rådgivning og projektledelse. Det gør vi ved at inddrage virksomhedernes forståelse for kulturen, som en afgørende faktor i forhold til succes med projektet og ERP-investeringen.

Med et balanceret fokus på teknologiens muligheder og medarbejdernes kompetencer tænker vi medarbejderne ind i processen fra start og bygger bro mellem teknologien og dem.

Mission

Vi bygger bro mellem teknologi og mennesker og sikrer lønsomhed i kundernes ERP-investeringer

Procomit er rådgiver i forhold til valg af produkt og ERP-leverandør, vi har altid kundens virksomhed i centrum og ser ind i virksomhedens kultur og kompetencer for at tilse at den valgte løsning er værdiskabende for virksomheden efter teknisk implementering.

Som uvildig projektleder i forbindelse med både den tekniske og menneskelige implementeringer, sikrer Procomit den rette dialog og kommunikation mellem alle projektets interessenter og sikrer den rette fremdrift og økonomi i projektet.

Vores værdier

  • Nærhed
  • Ordentlighed
  • Udvikling

Nærhed; Procomit skaber nærhed ved vores hyppige kontakt til dig, der skabes relation, tillid og dialog os imellem. Vi er virksomhedens mand og kærer om din forretning som du selv gør. Vi går efter en gensidig forståelse, er fleksible, tilgængelige og lyttende.

Ordentlighed; For Procomit er det vigtigt at du ser os som ordentlige. Vi bygger bro på ærlighed, fairness og troværdighed, essentielle elementer for uvildig rådgivning og projektledelse.

Udvikling; Hos Procomit ser vi hele tiden udvikling som et element ved at være brobygger mellem dig og dine leverandører. Hvis vi ikke går til de ofte komplekse opgaver med åbenhed og samarbejde for øje kan projektet gå galt.

 

Luk menu

Bliv ringet op

UDFYLD DINE KONTAKTINFORMATIONER OG BLIV KONTAKTET I DAG.